Четвъртък, 21 Април 2022 22:25
Маргарита Гунчева: С всеки гейм надграждахме, очаквам победа и над Испания с 3-0
Снимка: БФВ/startphoto.bg

Капитанът на националния тим за жени под 17 години Маргарита Гунчева заяви след успеха над Норвегия с 3:0, че всимчки се радват от категоричния старт на европейската квалификация и очаква нова победа и над Испания във втория ден на турнира.

„Определено този отбор беше под нашите възможности. Имахме известни колебания в мача, но след това се стабилизирахме. С всеки гейм надграждахме. Победихме категорично и това много нии радва. Единствено в първия гейм беше малко-по-трудно, допуснахме много грешки на сервис. Но това може би е от напрежението, защото играем пред наша публика.

Надявам се във втория мач да покажем още по-добра игра и да победим Испания отново категорично с 3-0.“

Българската федерация по волейбол изказва своята благодарност на партньорите си - Лидл България, Обединена Българска Банка, Гаритидж парк, Спорт Депо, Министерство на туризма, Министерство на младежта и спорта и Български спортен тотализатор, както и на медийния партньор B1B/Булсатком за безценната подкрепа в организирането на квалификациите за Европейско първенство за подрастващи, на които България е домакин през 2022 г.