Събота, 26 Август 2023 15:00
Среща с медиите преди ЕвроВолей 2023 във Варна
Снимка: bfv.bg

Селекционерът на националния отбор по волейбол за мъже Пламен Константинов и състезатели от представителния отбор на България ще говорят пред медиите на 28 август (понеделник) от 16 часа в Двореца на културата и спорта във Варна преди старта на Европейското първенство.
България ще проведе официална тренировка от 17 часа, като първите 15 минути са открити за представителите на медиите.

 

 Страната ни е съдомакин на шампионата на Стария континент, като мачовете на родна земя са в морската столица от 29 август до 11 септември. Откриващият двубой във Варна е на 29 август от 20:30 часа срещу Испания.

 

 Следващите мачове на "лъвовете" от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20,30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17,30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.

 

 Представителите на медиите, подали заявки за акредитации за мачовете във Варна от Европейското първенство по волейбол за мъже, ще могат да ги получават след 15 часа на 28 август от Акредитационния център на Вход 5 на Двореца на културата и спорта.

Официалният вход за медии по време на Европейското първенство е до Вход 7 на Двореца на културата и спорта.