Сряда, 16 Август 2023 10:00
Националът Мартин Атанасов се включи в кампанията „Домът на експертите“

Като един от успешните спортисти на България и родния волейбол Мартин Атанасов бе избран за едно от лицата на кампанията „Домът на експертите", организирана от SPORT DEPOT. Водеща българска компания за продажба на спортни стоки от доказани световноизвестни марки е един от партньорите на Българска федерация волейбол.


По случай 25-годишнината си SPORT DEPOT подготви специална кампания с емоционални послания. Именно едно от тях идва от посрещача на мъжкия национален отбор на България в навечерието на две важни спортни събития – Европейското първенство за мъже във Варна и олимпийските квалификации в Китай.
 

Мартин е олицетворение на това какъв трябва да бъде всеки спортист, за да е успешен и вдъхновяващ атлет, посочват от SPORT DEPOT. Той започва да се занимава с волейбол още от малък, като казва, че определя за постижение цялата си спортна кариера, а в личен план - запазените приятелства.


„Сега от професионална гледна точка мечтая да спечеля всичко възможно на клубно ниво, да спечеля поне един медал с националния отбор и да отида на Олимпиада. В личен план мечтая да създам страхотно семейство", споделя Мартин за мечтите си.


През 2021 година SPORT DEPOT и БФВ подписваха договор за сътрудничество. От тогава до сега спортната мултибранд компания, освен че е технически партньор и снабдява с екипировка на преференциални цени волейболните клубове, се включва активно и в различни събития, свързани с един от най-популярните спортове у нас.


Успешното партньорство между SPORT DEPOT и Българската федерация волейбол се крепи на всички вложени усилия и от двете страни към общата цел – да се популяризира спортът и да се вдъхновят повече хора да спортуват.


„В момента бъдещите ни планове са насочени към CEV ЕвроВолей 2023 за мъже във Варна, където SPORT DEPOT отново ще има собствена зона", посочват още от компанията.