Петък, 04 Февруари 2022 18:09
БФ Волейбол събира още данни за децата из България
Снимка: Костадин Андонов/БФВ

Българската федерация по волейбол продължава да акцентира върху начина на работата и условията в различните клубове. След като Николай Иванов и Драган Иванов влязоха в Комисия по детско-юношески волейбол, бяха разпратени анкети за подробна информация къде какви таланти се развиват. Все още в БФ Волейбол не са пристигнали отговори от всички клубове, което е крайно наложително, за да се "направи пълна картина" върху състоянието на детско-юношеския волейбол.

Федерацията призовава всички отговорници за направлението да изпратят необходимата информация. Президентът Любомир Ганев лично се ангажира, че условията за подрастващите ще бъдат изкачени на възможно най-високо ниво. Затова е необходима и помощта на всеки един клуб по отделно.

"България има изключително талантливи деца и ние сме длъжни да направим нужно, за да не ги изпуснем - каза бившият национал Евгени Иванов, директор на първенствата при подрастващите. - Молбата ми е към всички колеги - трябва да работим заедно. Затова ни е нужна информация. България тепърва ще е домакин на много сериозни състезания при юноши и девойки. Няма нищо по-хубаво от това да сме най-силни пред наша публика!"