Неделя, 07 Февруари 2021 18:26
Нови емоции с волейболните ТВ мачове - и съдиите вече с микрофони
Снимка: НВЛ

Зрителите ще чуват диалозите между реферите и играчите при преките излъчвания на мачове от Суперлигата и Купа България, както е в най-атрактивните първенства

С цел още по-голяма атрактивност за зрителите съдиите вече ще са с микрофони по време на телевизионните мачове от волейболната Суперлига и Купа България. Национална волейболна лига и партньорите от "Нова Броудкастинг Груп" въвеждат нов детайл, подсигуряващ на феновете на волейбола допълнителни емоции по време на двубоите, които се излъчват пряко по Diema Sport и Diema Sport 2.

Зрителите вече стават свидетели и на всички интересни диалози, обяснения и спорове между съдиите и волейболистите по време на телевизионните мачове - детайл, радващ волейболните фенове в някои от най-атрактивните и силни шампионати в света като италианското първенство. Зрителите ще могат да слушат и коментарите при прегледа на спорните моменти с "Видео Чалъндж" и да научават в реално време, дори преди играчите, решението на съдията. Новото начало в България бе поставено с голямото дерби от Суперлигата "Хебър" - "Нефтохимик 2010" в Пазарджик.

Предстоящи телевизионни мачове:

Суперлига

10 февруари, 18,30 часа

"Нефтохимик 2010" - "Монтана"

16 февруари, 18,30 часа

"Добруджа 07" - "Монтана"

19 февруари, 18,30 часа

ЦСКА - "Левски София"

Купа България, четвъртфинали

23 февруари, 18,30 часа

ЦСКА - "Добруджа 07"

24 февруари, 18,30 часа

"Локомотив" (Пловдив) - "Нефтохимик 2010