Неделя, 12 Юли 2015 11:26
(0 гласа)
Драган Нешич бе доволен от представянето на нашите момичета срещу Чехия.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Драган Нешич бе доволен от представянето на нашите момичета срещу Чехия. Източник на изображението: FIVB

Женският ни национален отбор по волейбол загуби от Чехия с 2:3 (23:25, 25:18, 17:25, 25:18, 11:15) във втория си мач от Група М на Световното Гран При. Срещата бе много равностойна, като единствено малко късмет и повече спокойствие в тайбрека не достигна на „лъвиците“ да се поздравят с успеха

„След такъв мач трябва да направим техническо-тактически анализ и да видим това, което не ни достигна. Липсваше ни добра игра на сайд-аут при добро посрещане, като там Чехия успя да ни хване на блокада повече пъти, отколкото ние. Направихме и някои грешки, 5-6 пъти ни хванаха на блокада. От тук стана една 10-процентова разлика, която направи и разликата в тайбрека“, заяви след мача, за сайта на БФВолейбол, селекционерът на нашия тим Драган Нешич. 

„Поздравявам момичетата за борбата и се радвам за Петя Баракова, която последната нощ беше с температура, а след сутрешната тренировка днес бе в болница на системи. И въпреки това успя да изиграе един добър мач. Това е само едно доказателство за характера и за желанието на всички момичета да дадат най-доброто от себе си“, завърщи Нешич.

Последният мач на нашите момичета в Самоков е днес от 16:40 ч. срещу Пуерто Рико. В 14:00 ч. пък е първият двубой от програмата Чехия – Хърватия. Входът и за двете срещи е свободен.

Прочетена 355 пъти