Неделя, 05 Юли 2015 03:34
(0 гласа)
"Лъвовете" изиграха много силен мач срещу Аржентина и с осмата си победа в тазгодишното издание на Световната лига си гарантираха първото място в тази Група С.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
"Лъвовете" изиграха много силен мач срещу Аржентина и с осмата си победа в тазгодишното издание на Световната лига си гарантираха първото място в тази Група С. Източник на изображението: FIVB

Българският национален отбор по волейбол победи Аржентина с 3:0 (27:25, 25:20, 25:22) в среща от Група С на втора дивизия в Световната лига, която се игра пред повече от 5000 зрители в обновената зала „Конгресна“ във Варна.

„Болен съм и се бяхме разбрали с Пламен да играя по-малко. Неприятни неща са контузиите 5-6 дни преди финалите. Ще трябва да правя снимка, надявам се да няма нещо счупено и всичко да е наред. Поне така ме уверяват от лекарския щаб“, заяви след края разпределителят в нашия тим Андрей Жеков, който получи контузия на ръката в третия гейм.

„Смятам, че аржентинците бяха малко уморени. Не искам да омаловажавам нашата победа, но те като че ли не бяха достатъчно свежи. Според мен нещата вървят на добре, но сме все още без сервис. А трябва да си намерим и сервиса“, завърши опитният състезател.

Статистика и повече за България – Аржентина 3:0 можеш да видиш тук.

Прочетена 322 пъти