Неделя, 28 Юни 2015 10:42
(0 гласа)
Въпреки загубата селекционерът на Куба Рудолфо Санчес бе доволен от представянето на своите момчета.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Въпреки загубата селекционерът на Куба Рудолфо Санчес бе доволен от представянето на своите момчета. Източник на изображението: FIVB

Българският национален отбор по волейбол победи категорично Куба с 3:0 (25:23, 25:16, 26:24) в среща от Група С на втора дивизия в Световната лига.

„Честито на българския отбор за победата. Първият гейм бе много оспорван. Във втория гейм допуснахме много грешки и го загубихме категорично. В третата част успяхме да се върнем в мача, но за съжаление последната точка при наша атака изпратихме топката в аут. Със сигурност утрешният мач (б.а. днешният) ще бъде по-различен, защото от този ще си извадим много полуки. Ще анализираме грешките и утре (б.а. днес) очаквайте по-добра игра от нас“, коментира на пресконференцията след двубоя капитанът на Куба Роландо Сепеда.

„Първо честито на България за победата. Много сме доволни от това, което показаха нашите играчи. Независимо, че загубихме днес бяхме един сплотен колектив на игрището. Въпреки, че основните ми играчи допуснаха много грешки и не успяха да покажат максимума от себе си, очаквам че утре (б.а. днес) именно те, като капитана Сепеда и Хименез, ще играят много по-добре, ще поемат цялата отговорност и ще поведат останалите момчета. Това е нашата последна среща в тазгодишното издание на Световната лига и ще играем за победа“, каза пък селекционерът на гостите Рудолфо Санчес.

Вторият мач между двата тима е днес от 20:45 ч. в обновената зала "Конгресна" във Варна.

Припомни си успеха на „трикольорите“ в снимки тук.

Повече за България – Куба 3:0 и статистика от срещата можеш да видиш тук. 

Прочетена 407 пъти Последно променена в Неделя, 28 Юни 2015 10:52