Петък, 18 Март 2022 11:49
Управителният съвет се събира на 25 март
Снимка: bvf.bg

Управителният съвет на БФ Волейбол се събира на 25 март от 11 ч в зала „Конферанс 5“ на парк-хотел „Москва“. В дневния ред са посочени 10 точки.

Ето по кои тема ще заседават членовете на управителния съвет:

1. Утвърждаване на материалите за редовното Общо събрание на БФВ на 29.03.2022г. в гр. София.

2. Разглеждане на постъпилите кандидатури и избор на старши треньор на национален отбор – мъже под 17 години и на национален отбор – жени под 16 години.

3. Разглеждане на постъпилите кандидатури за треньори на националните отбори по плажен волейбол - юноши и девойки до 18/20/22 години.

4. Приемане на Вътрешен правилник за статута и дейността на Комисия по детско – юношески волейбол /КДЮВ/ към Българска федерация по волейбол.

5. Промени в състава на Комисията по детско – юношески волейбол.

6. Разглеждане на предложение за финансово подпомагане на отборите, участници във финалите на Държавните първенства за подрастващи за сезон 2021 – 2022.

7. Допълване на състава на Треньорската комисия.

8. Приемане на годишен финансов отчет за 2021г. на „Волей Промошън” ЕООД и вземане на решение за освобождаване от отговорност на управителя на дружеството.

9. Обсъждане на въпроси, свързани с процесите по събиране, анализ, съхранение на данни, включително и за спортни залагания и изследването на мачове за евентуални манипулирани резултати, изготвяне на съответните доклади и съдействие при разследване.

10. Разни.