Неделя, 15 Август 2021 14:57
Медийно събитие преди Европейското първенство по волейбол в Пловдив
Снимка: bvf.bg

На 17 август (вторник) от 11,15 часа в зала "Колодрума" в Пловдив представителите на медиите ще имат възможност за интервю със селекционера на националния отбор на България по волейбол за жени Иван Петков и състезателки от представителния ни тим преди старта на Европейското първенство.

От 11,30 часа в "Колодрума" ще започне тренировка на българския национален отбор, като първите 15 мин са открити за медии.

Европейското първенство по волейбол за жени стартира на 18 август. От 20,30 часа в "Колодрума" България посреща Гърция.

***

Напомняме ви, че днес (15 август) е крайният срок за подаване на заявки за акредитации за Евроволей 2021.

Заявките за акредитации се подават директно през системата на CEV:

 https://eurovolley.cev.eu/en/women-2021/media/

Процедурата е в три лесни стъпки:

1. Регистрирате се в CEV Media Club -  https://mediaclub.cev.eu/mediaclublogin/cev

2. Изчаквате регистрацията ви в CEV Media Club да бъде одобрена

3. Влизате в профила си в CEV Media Club, кликвате на Request Accreditation и избирате фазите от шампионата, които искате да отразявате

***

България е в група В на Евроволей 2021 с отборите на Полша, Германия, Чехия, Испания и Гърция. Освен двубоите от Група B, Пловдив приема четири осминафинала и два четвъртфинала. Последният мач в България е на 31 август.

Другите домакини на шампионата са Сърбия, Хърватия и Румъния. Полуфиналите и мачовете за разпределение на медалите ще са в Белград.

 

 

Българска федерация по волейбол изказва благодарност към своите партньори: Лидл, Деворекс, Спорт Депо, Министерство на туризма, Община Пловдив, Министерство на младежта и спорта, Спортен тотализатор.