Понеделник, 20 Юли 2015 14:13
(0 гласа)
Българският национален отбор за момчета до 16 години, който през миналата година спечели сребърните медали на Балканиадата в Турция.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Българският национален отбор за момчета до 16 години, който през миналата година спечели сребърните медали на Балканиадата в Турция. Снимка: Архив

Българският национален отбор за момчета до 16 години постигна две победи над Турция в приятелски срещи между двата отбора преди старта на Балканиадата в Казанлък. Младите „лъвове“ надиграха южните ни съседи с 3:2 в първия двубой и с 4:1 във втория мач. Контролите бяха последни проверки за двата тима преди началото на турнира. Надпреварата започва във вторник (21 юли), като всички сблъсъци ще се проведат в спортната зала „Арсенал-Багира“. Интересното е, че България и Турция се срещнаха на финала на миналогодишната Балканиада, когато водените от Мирослав Живков състезатели загубиха и останаха със сребърните медали. 

България започва участието си на Балканиадата срещу Босна и Херцеговина, а цялата програма за състезанието можете да видите тук. 

Прочетена 328 пъти