Четвъртък, 09 Юли 2015 19:22
(0 гласа)
Селекционерите на четирите тима по време на официалната пресконференция преди финалите от втора дивизия на Световната лига във Варна.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Селекционерите на четирите тима по време на официалната пресконференция преди финалите от втора дивизия на Световната лига във Варна. Източник на изображението: FIVB

Щастлив съм, че сме тук. Това беше нашaта основна цел, така че тя е изпълнена. Когато се играе срещу домакините, винаги е трудно. Духът на варненската публика се усеща дори от видеото на мачовете, които сме гледали. Залата е страхотна и съм сигурен, че зрителите ще видят оспорвани двубои. Единственият ни проблем е на поста разпределител, но това, че ще заложим на не чак толкова известен състезател може да се окаже добре дошло за нас”, това заяви на официалната пресконференция преди полуфиналите от втора дивизия в Световната лига селекционерът на Белгия Доминик Байенс. Припомняме, че белгийците в спор за място на финала ще се изправят срещу България. Двубоят е в петък от 17:30 ч. във варненската зала „Конгресна“.

„Много съм щастлив от достигането ни до финалната четворка и поздравявам Аржентина, че успя да стори същото. За момента изпитваме трудности и известен дискомфорт от часовата разлика между Франция и България. Но се надявам, че това няма да ни попречи да изпълним голямата ни цел, която е класиране в първа дивизия“, коментира пък селекционерът на Франция Лоран Тили. „Петлите“ ще се изправят срещу Аржентина в другия полуфинал. Сблъсъкът е в петък от 20:30 минути в морската ни столица.

Двубоят с Франция ще бъде много труден. Определено България има предимство, защото е домакин, но тази подкрепа от трибуните може да се окаже и доста стресираща за отбора“, сподели пък старши-треньорът на Аржентина Хулио Веласко.

Какво каза селекционерът на нашия отбор Пламен Константинов можеш да прочетеш тук.

Прочетена 431 пъти Последно променена в Четвъртък, 09 Юли 2015 19:51