Неделя, 05 Юли 2015 23:43
(0 гласа)
Пламен Константинов дава указания на своите състезатели по време на едно от прекъсванията в двубоя с Аржентина.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Пламен Константинов дава указания на своите състезатели по време на едно от прекъсванията в двубоя с Аржентина. Източник на изображението: FIVB

Българският национален отбор по волейбол загуби от Аржентина с 1:3 (19:25, 26:24, 17:25, 18:25) последния си мач от Група С на втора дивизия в Световната лига. Двубоят отново се игра пред пълни трибуни в зала „Конгресна“ във Варна.

„Проблемът с Ники Пенчев не е сериозен, но не искахме да рискуваме и заради това го извадихме. Теодор Тодоров също бе ударен в главата, но ще се възстанови“, заяви минути след мача селекционерът на нашия тим Пламен Константинов.

„Причините за днешната загуба са други. Днес имаше един много мотивиран отбор. Срещу тях имаше отбор, който нямаше за какво да играе, след като спечели групата“, продължи треньорът. По повод следващия ни съперник Белгия, който ще срещнем на полуфинал на 10 юли във Варна, Константинов заяви:

„Белгия е един от прогресиращите отбори в Европа, неудобен противник, но преодолим. Мисля, че ги превъзхождаме като качества и нашите очаквания са да спечелим този мач и вече големия финал, който ще бъде доста по-сложен. Няма значение дали ще е Аржентина или Франция, ще бъде много по-трудно.”

Статистика и повече за България – Аржентина 1:3 можеш да прочетеш тук.

Прочетена 406 пъти